Lind MTB-spor

De første skridt til etableringen af Lind MTB-spor blev taget i 2013. Siden tog udviklingen fart og efter mange timers frivilligt planlægning, forberedelse og arbejde, men også med god støtte fra Herning Kommune og vores øvrige sponsorer kunne De Små Klinger – som har ansvaret for sporet – indvie sporet officielt i august 2020. 

Sporudvalget på 7 medlemmer er en del af De Små Klinger, og står for den daglige drift og udvikling af sporet med støtte fra en masse frivillige.

I skrivende stund er sporet ca. 8 km langt med diverse features. Sporet er anlagt på et område ejet af Herning Kommune, og er On Trail certificeret. Det er primært et blåt spor med enkelte sløjfer med røde/sorte sektioner. Sporet er for alle og benyttes bl.a. af mange familier men de mere rutinerede motionister er også glade for det bynære spor.

I 2021 bygges et teknikområde, så man kan øve sig og evt. varme op, inden sporet gennemkøres. Teknikområdet skal også benyttes til teknik-kurser. Der afholdes også motionsløb på sporet.

Sporet bliver løbende forbedret og udvidet, men med fokus på at sporet stadigt skal være for alle.

Se præsentationsfilmen af sporet på vores YouTube-kanal, check os ud på facebook-gruppen eller på app´en Singletracker.

Tak til vores sponsorer

Sporbygning MTB Sporet
Der arbejdes på sporet
MTB-løb MTB Sporet
MTB løb på sporet
Børn på sporet MTB Sporet
Børn på sporet