Om De Små Klinger

De Små Klinger - Lind og omegns cyklemotionsklub, blev stiftet den 10. april 2001. 

Inspirationen til navnet, kommer fra børnesangbogen De Små Synger, og klubben blev dannet med det formål, at skabe et uforpligtende mødested for alle cykelmotionister i Lind og omegn, som har lyst til at stresse af på landevejen.

Klubben blev oprettet som en afdeling under Lind Oldboys(LOB), men blev på generalforsamling den 19. marts 2016 omdannet til en selvstændig forening.

Fællestræning på landevejen har gennem tiden været den primære aktivitet. Vi mødes to gange om ugen(se fællestræning) i sommersæsonen, hvor vi inddelt i hold efter niveau, cykler en tur. Medlemmerne deltager også i forskellige, både lokale og udenlandske motionsløb, og klubben arrangerer hvert år en samlet tur til Fjorden Rundt med start og mål i Skjern. Hvert år afholdes også et klubmesterskab, hvor rytterne, på en kendt rute, skal gætte sin egen køretid. Den som kommer tættest på er klubmester. 

Selvom landevejscykling historisk set har været, og til dels stadigvæk er rygraden i klubben, så har mountainbike(MTB) sporten gjort sit indtog i klubben. Fra engang at være nogle få entusiastiske vintermotionister som hyggede sig i skoven om søndagen, så fylder MTB i dag en del mere i klubben. For det første er mængden af ryttere på MTB i vinterhalvåret nu mere end fordoblet, og klubben har også ryttere som kører MTB i sommerhalvåret. Derudover arrangerer vi hvert år et MTB løb i forbindelse med Lind Byfest. Sidst, men ikke mindst, arbejder vi på at etablere ca. 7 km. kvalitets MTB spor på støjvoldene mod motorvejen nord for Lind.

Ud over masser af MTB i vinterhalvåret, har vi også et spinning hold, hvor vi får god træning på tværs af holdene fra fællestræningen.

Sidst ændret den 11. marts 2019 22:53 af Finn Lau Nielsen.